Over ons

Joey | Grafisch vormgever Ferdesign

Hier maak ik het verschil

Het maken van creatieve
en pakkende ontwerpen.

Hey jij daar! Mijn naam is Joey en ik ben de persoon achter ‘Ferdesign’. Met jarenlange ervaring in de wereld van grafische vormgeving begrijp ik dat smaken kunnen verschillen. Daarom probeer ik nét iets anders te zijn dan de rest. Bij mij kun je terecht voor vormgeving die zorgvuldig is overwogen en waar je een goed gevoel bij krijgt. Ik geloof in korte lijntjes, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit leidt tot het beste eindresultaat, samen met jou.

Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, promotiematerialen en social media visuals is mij niet onbekend. Ik bekijk elk project door mijn creatieve bril en werk nauwkeurig en intuïtief. De door mij op maat gemaakte ontwerpen spreken tot het gevoel en ik begrijp dat soms minder tekst juist meer zegt. Toe aan een frisse rebranding of juist iets nieuws? Kom in contact door vrijblijvend een bericht te sturen en wie weet werken we binnenkort samen. Tot snel!

Van ontwerp
naar werkelijkheid.

Wilde ideeën, dromen en/of plannen, daar ben ik gek op. Ik luister graag naar je wensen en vind altijd een manier om de doelgroep te bereiken. Samen werken we aan een krachtig concept waar jij en/of jouw merk zichzelf in herkent. Ik begrijp daarom ook dat iedereen uniek is en dat het belangrijk is om nét iets anders te zijn dan de rest. Na het opleveren van mijn werk blijf ik bereikbaar, betrokken en houd ik dus graag contact met je. Hoe fijn is dat?

Betrokken tijdens het proces én na oplevering.

Snel in communicatie en duidelijk in afspraken.

Prettige creatieve samenwerkingspartner.

Klaar voor iets nieuws? Laten we mailen bellen connecten sparren 🙂